Picasa

BAS en Swift '64 doen het zonder doelpunten

BAS en Swift '64 hebben dinsdagavond een onderling oefenduel zonder doelpunten afgesloten. In Biddinghuizen was BAS over de gehele wedstrijd de licht bovenliggende partij, maar gescoord werd er niet: 0-0.

Voor het duel kon Swift-trainer Patrick Posthuma niet beschikken over eerste keeper Ricardo Telgen, terwijl de tweede doelman licht geblesseerd bleek. Zodoende moest trainer Alex Witkamp weer eens het hok verdedigen, die met een paar prima ingrepen zijn doel uiteindelijk schoon wist te houden.

Gezapige eerste helft

Over de eerste helft van het duel wordt over een paar jaar vast niet meer gesproken. De beide Drontense ploegen schotelden het publiek een dramatisch eerste bedrijf voor, waarin BAS wel de beste kansen kreeg. Vooral Christiaan Grin had de openingstreffer moeten maken, maar voor open goal schoot de BAS-aanvaller naast.

BAS betere kansen

In de tweede helft ontstond er een iets betere wedstrijd, al bleef het spelpeil vrij laag. BAS produceerde via Christiaan Grin en Nabil Essaddouqi de betere kansen, terwijl Swift in de omschakeling ook enkele keren gevaarlijk wist te worden. Gescoord werd er echter niet, waardoor de brilstand op het bord bleef staan: 0-0.

Tekst: Wouter Foppen