Golfclub en VvE begraven de strijdbijl
Golfclub en VvE begraven de strijdbijl brugmedia.nl

Golfclub en VvE begraven de strijdbijl

Algemeen

DRONTEN - De besturen van de Vereniging van Eigenaren (VvE) en de golfclub van de Golf Residentie Dronten hebben de strijdbijl begraven, zo blijkt uit een bericht op de website van de Golf Residentie.

,,De samenwerking tussen de twee had een gevoelige deuk opgelopen nadat een ernstig verschil van mening was ontstaan over de exploitatie van het clubhuis'', aldus de website, ,,De VvE meende dat die ten laste van de golfclub moesten komen en de golfclub oordeelde juist het tegenovergestelde.''

Er is dit weekeinde overleg gevoerd tussen de besturen. Beide partijen hebben hier een positief gevoel aan overgehouden.

De website meldt verder: ,,Er is open en met respect voor elkaars mening van gedachten gewisseld en er zijn diverse ideeƫn geformuleerd om de noodzakelijke samenwerking beter te laten verlopen". Bovendien vinden de besturen het na 20 jaar zeker nuttig om eens goed te kijken naar de huidige samenwerkingsverbanden tussen golfclub en VvE, "vooral met als doel de kwaliteit van de baan en het park verder te optimaliseren".

Eerder al, tijdens de gemeenschappelijke nieuwjaarsreceptie, bleek dat de beide besturen in een constructieve oplossing geloofden. De bijeenkomst van dit weekeinde, waaraan door nagenoeg de voltallige besturen werd deelgenomen, krijgt nog een aantal vervolgsessies.''

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 19 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 20 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 20 uur geleden