Vrijwilligers in de Wereldwinkel.
Vrijwilligers in de Wereldwinkel. ©maartenheijenk.nl

Wereldwinkel zoekt de 'masterchef' uit Dronten

Algemeen

DRONTEN - De wereldwinkel heropent op vrijdag 17 april officieel haar geheel vernieuwde winkel aan Het Ruim met verschillende activiteiten. Een daarvan is een 'Fairtrade Receptenwedstrijd'.

Gemeente Dronten is 'fairtrade gemeente' en besteedt hier op zaterdag 18 april volop aandacht aan op het Redeplein met onder andere een proeverij. Wereldwinkel Dronten sluit hier op aan.

Persbericht Wereldwinkel Dronten:

,,Mensen die een verrassend, gezond en lekker fairtrade recept verzinnen en insturen maken kans op een leuke prijs en 3 geselecteerde recepten komen op de facebookpagina van de Wereldwinkel Dronten te staan en worden in de Wereldwinkel uitgedeeld. 

Daarbovenop ontvangt de inzender van het winnende recept een fairtrade boodschappentas met heerlijke fairtrade levensmiddelen. Maar vooral: het winnende recept wordt gepresenteerd aan de Dronter bevolking tijdens de proeverij op het Redeplein!

Wat moet u doen

Ga naar de facebookpagina van de wereldwinkel Dronten en bekijk de voorwaarden en het verloop van de wedstrijd.

Inzenden van recepten kan alléén via de facebookpagina van Wereldwinkel Dronten, uiterlijk op 4 april 2015.

U vertelt waar het recept vandaan komt, waarom u juist dit recept hebt gekozen en eventueel het verdere verhaal wat u bij het recept kwijt wilt.

Als het mogelijk is, garneert u het recept met foto's van de ingrediënten, foto's van de bereiding en van het resultaat. Echter dit is niet verplicht.

Op vrijdag 10 april vanaf 08:30 tot 11:30 zullen op het Arcus te Lelystad de meest tot de verbeelding sprekende recepten bereid worden door leerlingen van het MBO college Lelystad. Een smaakpannel zal onder leiding van Det Olde Hampsink, professioneel kok van ?Smaakvol eten met Det? de 3 beste recepten selecteren en het winnende recept bekend maken.

Met deze actie wil Wereldwinkel Dronten duidelijk maken dat fairtrade winkelen en koken gewoon heel smakelijk èn makkelijk is''

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 3 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 4 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 4 uur geleden