Heren Volleybal Swift blijven aan kop
Heren Volleybal Swift blijven aan kop brugmedia.nl

Heren Volleybal Swift blijven aan kop

Sport

De nummer 1 tegen de nummer 2 in de competitie. Swift 64 tegen Langhenkel en deze wedstrijd bepaald waarschijnlijk het kampioenschap. De ploegen hebben evenveel verliespunten, dus de ploeg die hier wint maakty het verschil. De Steiger was lekker vol, spandoeken hingen aan de muren. Het enthousiastme van het publiek en de spelers spatte er vanaf.

De eerste set was begon gespannen. Swift maakte veel fouten en was vooral niet scherp. Die set ging dan ook net verloren (22-25). Langhenkel was zichtbaar blij.
Maar de veerkracht van dit team is hele sijzoen al goed en ook nu het erop aankomt stonden ze er. Veel servicedruk en een goede pass maakte dat Swift in de aanval uit kon gaan blinken. Spelverdeler Matieu Kreukniet speelde regelmatig aanvallers volledig vrij en die lieten de kans niet liggen om ongenadig in te rammen. Hier werd duidelijk dat Swift zich had hersteld en de touwtjes niet meer uit handen zou geven. Winst dus in de 2de set (25-19).
De derde set was een volleyballes gegeven door Swift. Alles lukte en wat Langhenkel ook probeerde, Swift loste het op. Keiharde onbezonnen aanvallen van de tegenstander werden perfect verdedigd om het daarna met overmacht zelf af te maken (25-11).
De laatste set was er meer weerstand, maar op de beslissende momenten stond het talentvolle team er. Koelbloedig werd het boven de 20 afgemaakt. Met dank aan alle supporters van beide ploegen. Zij waren een heerlijk publiek en aan de bar was het ook gezelig met elkaar.

Goede training
Alles is een logisch gevolg van training en plezier in volleybal. Dit team heeft alles voor elkaar over en lost zaken graag voor elkaar op. Daarnaast is er voldoende techniek en tactiek om de volgende klasse in te gaan, want dat lijkt nu niet meer te stoppen. Swift in de 1ste klasse en daarmee het hoogst spelende team in de regio.

Kijken!
Je kan ze nog 1 keer thuis zien spelen op zaterdag 11 april om 16 uur in de Steiger en wil je het kampioenschap meevieren dan ga je mee naar de laaste uitwedstrijd op 18 april om 17 uur in Nijkerk. Wil je ook bij een goed team volleyballen en goede training ontvangen? Kom dan eens langs op de training op dinsdag om 19.15 uur. Ook in heren 2 en bij de dames ben je welkom. Die kennen dezelfde prettige sfeer en leuk volleybal.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 17 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 18 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 18 uur geleden