Nedimpex en IMpact gaan intensiever samenwerken
Nedimpex en IMpact gaan intensiever samenwerken brugmedia.nl

Nedimpex en IMpact gaan intensiever samenwerken

Algemeen

DRONTEN - Nedimpex Products en IMpact Dronten, twee bedrijven uit Dronten, hebben besloten tot een intensieve samenwerking. Nedimpex is alliantiepartner geworden van IMpact.

Persbericht Nedimpex en IMpact:

Al jaren werkt Nedimpex, en nu ook Nedimpex Products, met IMpact Dronten samen. Begin dit jaar hebben beide vestigingen hun intrek genomen bij IMpact aan de Boorn 15 en hiermee zijn zij alliantiepartner geworden van IMpact.

Samenwerking

Nedimpex, is een in- en verkooporganisatie voor alle soorten constructieonderdelen en Nedimpex Products is actief op de montage en assemblage van diverse producten en beiden hebben hun intrek genomen aan de Boorn 15 bij IMpact Dronten.

Nedimpex Products huurt naast een kantoorruimte ook een aantal m2 bedrijfsvloer en magazijnstellingen. IMpact, ervaren in bemiddeling van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, heeft een productiekracht geleverd aan Nedimpex Products.

Het werk van Nedimpex Products is specialistisch en IMpact heeft zo'n specialist in huis. Zo is de samenwerking op verschillende vlakken geïntensiveerd waarmee voor Nedimpex en Nedimpex Products nu alles onder 1 dak plaatsvindt. Naar volle tevredenheid van beide partijen is hiermee een
perfecte samenwerking tussen de Dronter ondernemers vorm gegeven.

Over IMpact

IMpact is de organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan alles wat te maken heeft met werk in de regio Kampen en Dronten. Het is de kracht van IMpact mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gewenste arbeidsvaardigheden te leren én aan het werk te helpen. De kennis van de Sociale Zekerheid komt daarbij goed van pas.

Om dit mogelijk te maken werkt IMpact samen met partners, zoals de gemeenten Kampen en Dronten, het UWV, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.