Afbeelding

Een zaterdag vol activiteiten bij hondensportvereniging

Algemeen

DRONTEN - Hondensportvereniging Dronten houdt op zaterdag 21 maart 'HSVD in Actie' op en rond haar trainingsveld aan Het Kamp/De Morinel. De dag begint om tien uur.

Persbericht HSVD:

,,Een dag die interessant is voor alle inwoners van Dronten en omgeving. Er is van alles te beleven: activiteiten, workshops, demonstraties, Rad van Fortuin en winacties. Er is een marktplein met een breed aanbod artikelen: van gezondheidsproducten tot houten meubelen en van dierenbenodigdheden tot fleecespeeltjes.

Verder zijn er diverse artikelen te bestellen die naar eigen idee en wensen gemaakt kunnen worden Voor de kinderen is er ponyrijden, een springkussen, schminken en cake versieren. De kantine is geopend waar allerlei lekkers te koop is.

In de kantine kan men ook zijn stem uitbrengen voor de verkiezing Clubhelden van de Amateursport, een actie van het Algemeen Dagblad. Hiermee is een groot geldbedrag te winnen voor de HSVD, wat zij goed kunnen gebruiken voor hun nieuw te bouwen clubgebouw. Voor de HSVD is Marianne Touw genomineerd.

NLDoet

Op 21 maart is ook de landelijke actiedag NLdoet. Vrijwilligers zijn aan het werk op de nieuwe locatie van de HSVD aan de Fazantendreef met bestraten en plaatsen van hekwerk. Er rijdt een pendeldienst tussen het huidige terrein en een nieuwe locatie zodat een kijkje genomen kan worden bij de voortgang van de klussen.

De actiedag is bedoeld om de vereniging meer bekendheid te geven en de verhuizing naar de nieuwe locatie onder de aandacht te brengen. De HSVD hoopt op deze dag geld in te zamelen voor de verhuizing.

Als u met de auto komt volgt u dan de borden en aanwijzingen van de parkeerwacht. Fietsen graag plaatsen op de aangegeven plek.''