'Vier knettergekke meiden' treden op in De Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - ,,In hun derde programma gaan de vier knettergekke meiden van LOS verder, sneller en harder dan ooit.'' Dat schrijft De Meerpaal over het optreden van LOS Muziektheater, komende vrijdag.

Persbericht De Meerpaal:

,,Ze gaan niet gewoon LOS, ze gaan Total LOS! De mens heeft een onnavolgbaar talent voor destructie: alles gaat kapot of raakt beschadigd. Gooi je het dan weg, of ga je het maken? Eén ding is zeker; Kim, Charlotte, Femke en Dookje zijn niet bang om flink wat deuken op te lopen. Beleef deze voorstelling op vrijdag 13 maart in De Meerpaal.

Met hun indrukwekkende muzikaliteit, prachtige teksten en fysieke uitspattingen blijft LOS haar publiek verbazen. Provocerend, pikant en stout. Grenzen opzoeken, maar die niet overschrijden en dat alles met een flinke dosis heerlijke humor. ?Een absolute aanrader?, aldus de pers. Hoewel er heel veel over vrouwen wordt gespeeld en gezongen, waaronder een prachtig mooi gezongen lied over het verwijderen van een spiraaltje, is de show ook voor de kerels een must.''