Popkoor Unlimited Sound uit Dronten zoekt mannenstemmen

Cultuur

DRONTEN - Het popkoor Unlimited Sound uit Dronten heeft behoefte aan versterking bij de mannen. Het gaat vooral om lage zangstemmen.

Persbericht Unlimited Sound:

Unlimited Sound is een bruisend, actief en enthousiast popkoor uit Dronten dat zowel Engels- als Nederlandstalige popnummers zingt. Unlimited Sound treedt regelmatig op en is op 11 april ook te zien en te horen tijdens het Oase Mixed Music Festival bij Strandpaviljoen De Oase in Dronten. In 2013 heeft het koor een cd opgenomen.

Saamhorigheid, gezelligheid en plezier

Hoewel Unlimited Sound vooral een zangkoor is, staan ook saamhorigheid, gezelligheid en plezier hoog in het vaandel. Op dit moment bestaat het koor uit ongeveer 35 leden. Er zijn in het afgelopen jaar vooral dames bij het koor gekomen waardoor er nu behoefte is aan versterking bij de mannen. Unlimited Sound is dringend op zoek naar mensen die van zingen houden en beschikken over een lage zangstem.

Op dinsdagavond wordt er gerepeteerd van 19.45 - 22.00 uur in Horecacentrum 't Wisentbos aan de West 1 in Dronten. Belangstellenden zijn van harte welkom om tijdens de repetitieavonden te komen kijken en luisteren. U kunt daarvoor contact opnemen met Anja Travaille via info@unlimitedsound.nl

Sandra Nobel (PvdA)
Jeugdzorg kent in Dronten wachtlijst van ongeveer drie maanden 22 uur geleden
Afbeelding
Dronten koopt elektrische vuilniswagens: "We zien momenteel geen nadelen" 23 uur geleden
Rivierduinpad
Niet alleen Tulpenroute voert langs bloeiende tulpen, ook het Rivierduinpad 23 uur geleden