Roel Huijsmans opent open dag Polikliniek Dronten
Roel Huijsmans opent open dag Polikliniek Dronten brugmedia.nl

Roel Huijsmans opent open dag Polikliniek Dronten

Algemeen

DRONTEN - Atleet Roel Huijsmans, sportman van het jaar in de gemeente Dronten, verricht op zaterdag 21 maart de openingshandeling van de open dag van Polikliniek Dronten. Het open huis is van 13 tot 16 uur.

Persbericht MC Groep en St Jansdal:

,,Deze open dag wordt gehouden in het kader de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Inwoners uit de gemeente Dronten en omgeving kunnen van 13.00 uur tot 16.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van de polikliniek.

Artsen, verpleegkundigen en andere professionals van het St Jansdal en MC Groep staan klaar om bezoekers te laten zien voor welke onderzoeken en behandelingen zij in de Polikliniek Dronten terecht kunnen.

Wat is er te doen?

Het thema van de open dag is ?gezonde leefstijl'. Bezoekers kunnen vragen stellen aan de artsen, verpleegkundigen en andere professionals over onder andere een gezond leven, overgewicht en obesitas en cardiologische zorg.

Daarnaast krijgen bezoekers informatie over onder andere spataderbehandelingen, röntgenfoto's en ct-scans. Ook kunnen zij diverse tests laten doen, zoals een gehoortest, bloeddrukmeting en een handhygiënetest.

Voor de kinderen

Ook voor kinderen is het leuk om zaterdagmiddag 21 maart een kijkje in de Polikliniek Dronten te nemen. Zij kunnen met hun pop of knuffel voor een onderzoekje naar de poppendokter, zich laten schminken, hun pols laten gipsen of meedoen aan een kleurwedstrijd of een van de vele leerzame activiteiten.''