Woensdag eerste paal 12 starterswoningen Biddinghuizen
Woensdag eerste paal 12 starterswoningen Biddinghuizen brugmedia.nl

Woensdag eerste paal 12 starterswoningen Biddinghuizen

Algemeen

BIDDINGHUIZEN - Wethouder Hans Engelvaart slaat woensdagmiddag samen met projectontwikkelaar OVT de eerste paal van twaalf nieuwe starterswoningen in woonwijk De Graafschap in Biddinghuizen.

De projectontwikkelaars Jeroen Oost (Urk) en Willem van Tilburg (Ens) hebben de woningen inmiddels verkocht. De woningen zijn van de hand gegaan voor prijzen vanaf 129.500 euro.

OVT spreekt op op hun website over "zeer complete starterswoningen gerealiseerd met onder andere; een luxe badkamer, 2 hangtoiletten, houten binnendeurkozijnen, rvs deurbeslag, vloerverwarming, buitenberging, triple beglazing enz.".

De Graafschap

De gemeente Dronten over de wijk De Graafschap: ,,Wanneer u houdt van natuurlijk buitenleven, met de randmeren en bossen als uw achtertuin, dan biedt De Graafschap in Biddinghuizen vele mogelijkheden.''

,,In deze ruim opgezette nieuwe wijk worden meerdere buurten ontwikkeld waaronder erfwonen, wonen aan de polderrand, het hofwonen en wonen aan het water. Trekpleister van deze woonwijk is het Noaberpark, waar men kan genieten van water, natuur en natuurlijke speelelementen.''

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 17 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 18 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 18 uur geleden