Meerpaaldagen zoekt commissieleden en paalzitters
Meerpaaldagen zoekt commissieleden en paalzitters brugmedia.nl

Meerpaaldagen zoekt commissieleden en paalzitters

Algemeen

DRONTEN - De voorbereidingen voor de Meerpaaldagen (van 13 tot en met 15 augustus) zijn in volle gang. De organisatie kan nog wel wat hulp gebruiken en heeft vacatures voor twee commissies.

,,Het vraagt wel tijd van de commissieleden maar daar krijg je genoeg voor terug'', aldus de organisatie van de Meerpaaldagen. Informatie over de vacatures is te vinden op de website.

Paalzitten

Wie geld wil inzamelen voor een goed doel kan zich opgeven voor het 24 uur paalzitten: ,,Dit is een opvallend vast onderdeel van de Meerpaaldagen. Net als bij de eerdere edities kiest de paalzitter zelf het goede doel uit en dat mag ook je eigen (sport)club of vereniging zijn. Het paalzitten vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus.''

Bezoekers van het festival komen de paalzitters aanmoedigen en hen financieel steunen. Deelnemers zorgen zelf voor sponsoren of ludieke acties. Vorig jaar haalde Marianne Melis namens de Hondensportvereniging Dronten meer dan duizend euro op voor het nieuwe onderkomen.

Midden in de tent

De palen staat op het Redeplein, midden in de feesttent: ,,Zo hebben de deelnemers zicht op de beide podia en missen zij niets van de gezelligheid. Dat dit zelfs leidt tot nieuwe vriendschappen, bewees de vorige editie.''

Aanmelden kan tot en met 15 april via activiteiten@meerpaaldagen.nl.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 11 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden