Picasa

Bert van den Brink ondertekent contract bij BAS

Sport

BIDDINGHUIZEN - Bert van den Brink heeft woensdagavond zijn krabbel gezet onder een eenjarige verbintenis met BAS Voetbal. Club en trainer kwamen in februari al tot overeenstemming, maar de handtekeningen ontbraken nog. In 't Bastion werd de samenwerking definitief beklonken.

,,We hebben een technisch forum in het leven geroepen, bestaande uit Peter Boshuizen, Peter Claassen, Rutgher Steenbeek en mijn persoon. In totaal waren er negentien sollicitanten en uiteindelijk was Bert van den Brink onze unanieme keuze'', vertelt Hein Grafhorst, voorzitter van de technische commissie.

Uit Harderwijk

De 41-jarige Bert van den Brink is woonachtig in Harderwijk en in het bezit van het trainersdiploma TCII. Hij was als trainer actief voor Hierden, Zwart Wit '63, Terschuurse Boys en is dit seizoen de eindverantwoordelijke bij Rood-Wit '58 uit Putten.

Van den Brink is blij met zijn aanstelling. ,,Ik ben heel trots. Je hebt als trainer een lijstje met clubs waar je nog voor wil werken en daar was BAS er één van. Het is de intentie om minimaal twee jaar aan elkaar verbonden te blijven.''