Bijeenkomst bedrijfsleven en sport bij Leisure World
Bijeenkomst bedrijfsleven en sport bij Leisure World brugmedia.nl

Bijeenkomst bedrijfsleven en sport bij Leisure World

Sport

DRONTEN - Bij Leisure World in Dronten houdt Sportservice Flevoland donderdagmiddag van 13 tot 17 uur een 'businessbijeenkomst bedrijfsleven en sport'.

Persbericht Sportservice Flevoland:

,,Op donderdag 5 maart vindt in het Leisure World Ice Center in Dronten de business bijeenkomst ?We winnen veel met sport' plaats. Het doel van deze bijeenkomst is de aanwezigen te inspireren over de mogelijkheden die de combinatie ?sport en economie' met zich meebrengt. De opening van de bijeenkomst is in handen van gedeputeerde Jaap Lodders van de provincie Flevoland.

Tijdens een gevarieerd programma komen drie invalshoeken van ?Sport en economie' aan de orde: sport en evenementen, sport en sponsoring en de waarden van sport voor het bedrijfsleven.

De eerste lezing staat in het teken van de rol die een evenement aan de lokale economie kan leveren. Johan Wakkie is ruim 20 jaar actief geweest als directeur van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Hij neemt de aanwezigen mee in zijn verhaal over het WK Hockey van 2014. Onder zijn leiding werd in 2014 op succesvolle wijze het WK Hockey in Nederland georganiseerd. Hij deelt op basis van zijn ervaring enkele wijze lessen voor de Flevolandse sport met de zaal.

Sportmarketeer Ruud van der Knaap vertelt de deelnemers alle do's en dont's voor het verbinden van sport en het bedrijfsleven in Flevoland. Tot slot is het woord aan triatleet Frank Heldoorn. Hij is overtuigd van de mogelijkheden die de sport biedt voor het Flevolandse bedrijfsleven en neemt de deelnemers mee in zijn visie daarop.

Naast de sprekers is er ook een informatiemarkt waarin verschillende (sport)organisaties zich presenteren.''