Afbeelding

Sportief netwerken bij sportpark De Venen en De Maten

Partnerbijdrages

Op dinsdag 17 maart organiseert Ondernemers in Bedrijf een sportieve netwerkbijeenkomst voor de aangesloten ondernemers van Kampen, Zwolle en Dronten in Bedrijf. Van 19.00 tot 22.00 uur krijgen de ondernemers een (inter)actief programma voorgeschoteld op Sportpark De Venen en De Maten in Kampen.

Sportpark manager Rob Kluvers praat de ondernemers bij over zijn rol op het sportpark en de plannen die hij heeft. Edwin Starke van Van Der Horst en Starke Job coaching geeft zijn visie op effectieve en voordelige regelgeving voor werkgevers waarna de ondernemers kort met elkaar in discussie gaan over hoe zij meer kunnen halen uit het sponsoren van sportverenigingen. Tot slot mogen de ondernemers deelnemen aan drie aantrekkelijke sportactiviteiten, namelijk boogschieten, race steps en Elliptigo. Kortom, een netwerkbijeenkomst in een informele en sportieve setting!

Aanmelden voor deze netwerkavond kan via de websites van de deelnemende regio's. Hier is ook meer informatie en het volledige programma te vinden. Ondernemers die nog geen lid zijn van de netwerkorganisatie Ondernemers in Bedrijf zijn welkom om de sfeer te komen proeven.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 21 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 22 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 22 uur geleden