Afbeelding

BAS moet het tegen DUNO D doen zonder Arnold Wubs

Sport

BIDDINGHUIZEN ? Tweedeklasser BAS uit Biddinghuizen moet het zaterdagmiddag in het thuisduel tegen DUNO D doen zonder hoofdtrainer Arnold Wubs. De oefenmeester geniet van een vakantie, terwijl ook middenvelder Tom Drent afwezig is.

De voorbije trainingsweek stond in Biddinghuizen al onder leiding van assistent-trainer Bas de Raat en ook zaterdag is hij de eindverantwoordelijke. Hoofdtrainer Arnold Wubs is op vakantie, waardoor De Raat kortstondig zijn taken overneemt. De assistent moet het zaterdag in ieder geval doen zonder middenvelder Tom Drent, hij is nog altijd herstellende van een vervelende knieblessure.

DUNO D

Op het eigen Sportpark De Schelp treft BAS DUNO D uit Doorwerth. Die ploeg promoveerde afgelopen seizoen voor het eerst in de historie naar de tweede klasse en doet het daarin naar behoren. Eerder dit seizoen ging BAS op bezoek in Doorwerth met liefst 5-1 onderuit. Christiaan Grin zorgde destijds voor de enige goal.

De ranglijst ziet er voor BAS na afgelopen weekend weer iets florissanter uit en in Biddinghuizen hoopt men nu weg te blijven van de gevarenzone. Het gat naar een nacompetitieplek bedraagt twee punten, maar daarbij heeft concurrent OWIOS wel een wedstrijd minder gespeeld. Het duel tegen DUNO D begint om 14.30 uur.

Overige wedstrijden

14.30 uur asv Dronten - FC Zutphen

14.30 uur Reaal Dronten - HTC

14.30 uur Swift '64 - Kampen

Tekst: Wouter Foppen
foppenmedia