Trimsalon Puck viert 5jarig bestaan
Trimsalon Puck viert 5jarig bestaan brugmedia.nl

Trimsalon Puck viert 5jarig bestaan

Partnerbijdrages

Trimsalon Puck in Swifterbant houdt 3 maart open deur-dag om het 5 jarig bestaan te vieren.
Vijf jaar geleden ben ik een hondentrimsalon gestart in het hart van Swifterbant. Op 1 maart was een open dag en al meteen kwamen er een aantal hondenliefhebbers een kijkje nemen. Daar hield ik naar later bleek een paar vaste klanten aan over die ook de mond op mondreclame voor mij verzorgde.
Nu vijf jaar later heb ik een leuk klantenbestand opgebouwd. En dat niet alleen, met de meeste klanten is er ook een leuke gezellige vertrouwensband ontstaan. Het is tenslotte voor veel mensen hun ?kindje? die men voor een of meer uur achterlaat in de trimsalon. Dan is het belangrijk dat zowel de hond als het baasje vertrouwen in mij hebben.
Een leuk klantenbestand betekend niet dat we in de rust-stand kunnen. Helaas overlijden er elk jaar een paar hondjes, verhuizen soms of hebben een ander baasje gekregen. Het blijft daarom hard werken om nieuwe klanten te werven. Mond op mond reclame speelt daarin een belangrijke rol maar ook mijn facebook pagina Trimsalon Puck.
Maar nu iets over het feestje. 3 maart staat de hele dag de trimsalondeur open van 10.00 tot 19.00 Kom gezellig even langs voor een hapje of een drankje of om zomaar even kennis te maken. Om alle klanten te bedanken voor het vertrouwen in mij staat er een goodiebag klaar met leuke dingetjes en een kortingsvoucher, eenmalig te besteden op een complete trimbeurt tot 30 nov. 2015.
Ook nieuwe klanten wil ik een warm welkom heten. Maak je als nieuwe klant een afspraak voor de maand maart, april of mei, dan staat er op die afspraak een goodiebag klaar met een kortingsvoucher voor de daarop volgende complete trimbehandeling.
Tot ziens op 3 maart.
Trimsalon Puck is te vinden op De Banier 1,(achterom) te Swifterbant. 0610400150 info@trimsalonpuck.nl www.trimsalonpuck.nl of facebookpagina Trimsalon Puck

Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 1 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' 12 uur geleden
Afbeelding
Gratis gids van bijenhoudersvereniging met tips voor bijenvriendelijke tuin 23 uur geleden