Je fietsreis begint op 7 maart in Dronten
Je fietsreis begint op 7 maart in Dronten brugmedia.nl

Je fietsreis begint op 7 maart in Dronten

Algemeen

?Je fietsreis start op 7 maart in Dronten!'
Vereniging ?de Wereldfietser' (4000 leden) en stichting ?Europafietsers' organiseren samen met Jan Brinkman .? de wereld aan fietsen! in Dronten een regionale fietsreismarkt op zaterdag 7 maart. Op deze dag willen wij fietsers die overwegen een fietsreis te maken en/ of nieuwsgierigen naar fietsreizen informeren over veel aspecten van een fietsreis. Interessant voor fietsers die een aantal maanden onderweg willen zijn, maar ook voor diegenen die voor vakantie in Frankrijk willen gaan fietsen.
Heb je altijd al eens willen weten hoe je lichtgewicht op pad kunt gaan? Of wil je juist weten wat voor fiets je het beste kunt gebruiken? Kom dan vooral langs op deze fietsreismarkt. Er worden diverse lezingen gegeven over de voorbereidingen van de fietsreis. Speciaal voor de deze regiodag zijn er extra Santosfietsen met Rohloffnaaf waarop je kunt proefrijden. Koga Signature is aanwezig en fietsen van Jan Janssen worden voor u op maat afgesteld voor een stevige proefrit. Speciaal voor de kids is er Frog met vakantiefietsen.
Om je verder op weg te helpen zijn er onderdelen en accessoires van diverse merken aanwezig zoals Gore Bikewear, Brooks zadels, Topeak fietsgereedschap en Ergon ergonomische handvatten. En zeker zo belangrijk is dat er vrijwilligers van de Wereldfietser en de Europafietsers klaar staan om al je vragen te beantwoorden, en je te vertellen over zowel hun fietsreizen, als over de vereniging zelf. Komt u rond lunchtijd, eet dan gerust een broodje met ons mee.
De fietsreismarkt zal plaatsvinden op zaterdag 7 maart bij Jan Brinkman ?. de wereld aan fietsen! aan De Dommel 46 te Dronten, van 10.00 tot 16.00 uur. Graag tot dan!
Voor meer informatie houd je in de gaten:
www.wereldfietser.nl
www.europafietsers.nl
www.janbrinkman.nl

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 4 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 4 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 5 uur geleden