Wilt u af van ongewenste haargroei?
Wilt u af van ongewenste haargroei? brugmedia.nl

Wilt u af van ongewenste haargroei?

Partnerbijdrages

Nooit meer last van ongewenste haargroei!

Dat kan bij Beauty Centrum Dronten.

Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt. Elektrisch ontharen wordt ook wel elektrisch epileren genoemd.

Er zijn 3 verschillende manieren van elektrisch ontharen:

Elektrolyse
Eerste en oudste methode. Gelijkstroom zorgt voor een natronlaagje in het haarzakje. Het natronlaagje vernietigd de groeicellen.
Thermolyse
Tweede methode. Hoogfrequentie wisselstroom zorgt voor warmte. De warmte vernietigd de groeicellen.
Blend
Deze methode combineert beide voorgaande methoden. De warmte versnelt de vorming van het natronlaagje. Deze methode is minder pijnlijk en kost minder tijd.
Bij Beauty Centrum Dronten wordt de Blend methode gehanteerd.

Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld. Daarom is elektrisch ontharen een tijdrovende bezigheid. Elektrisch ontharen is dan ook niet ideaal voor grotere oppervlakken, want dan wordt gebruik gemaakt van IPL apparatuur.



Bij de IPL lichtflitsmethode wordt licht opgenomen in de haarzakjes van het groeiende haar. Zo ontstaat warmte die het haarzakje vernietigt. Zonder dat het omliggend weefsel nadelige effecten ondervindt. Absoluut veilig en geschikt voor gezicht en lichaam, zoals bikinilijn, benen, rug, bovenlip, kin etc.

VERGOEDING MOGELIJK

In sommige gevallen is een vergoeding mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekeraar. Wilt u een advies? Onze ontharingsspecialist is weer aanwezig op zaterdag 14 maart.

BEL NU 0321-382552 en maak een afspraak via Huidinstituut Etoile, gevestigd in het Beauty Centrum Dronten, gevestigd aan De Zate 20 in Dronten.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 4 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 5 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 5 uur geleden