Hockey en bitterballen bij 'Sunday Seven' MHC Flevoland
Hockey en bitterballen bij 'Sunday Seven' MHC Flevoland brugmedia.nl

Hockey en bitterballen bij 'Sunday Seven' MHC Flevoland

Sport

DRONTEN - Na het succes in november gaat MHC Flevoland door met hockeywedstrijden voor 30-plussers waarbij het plezier voorop staat. Dit gebeurt onder de naam 'Sunday Seven'.

Persbericht MHC Flevoland:

In de herfst van 2014 is hockeyclub MHC Flevoland, naar voorbeeld van de Hilversumsche MHC, een nieuw initiatief gestart, de ?Sunday Seven'. Met teams van zeven tegen zeven, bestaande uit trimhockeyers en (oud)hockeyers, worden op een half veld een aantal wedstrijden van 25 minuten gespeeld.

In deze wedstrijden wordt veel overgelaten aan de sportiviteit van de spelers. Zo speelt elk team zonder keeper en worden er geen scheidsrechters ingezet. Het idee is om, vooral sportieve 30+-ers, op een vrijblijvende manier (opnieuw) het plezier van een hockeywedstrijd te laten ervaren!

Iedereen met hockeyervaring (lid of geen lid) is dus van harte welkom op zo'n ?Sunday Seven'. Het is dé manier om lekker, ongedwongen te hockeyen en na afloop van de wedstrijden aan te haken bij de beroemde derde helft in het clubhuis.

De eerste editie in november 2014 was een groot succes en daarom volgt op zondag 15 maart om 13.30 uur voor de tweede maal een ?Sunday Seven' bij MHC Flevoland!

MHC vraagt een deelnemingsbedrag van ? 2,50 voor leden en ? 5,00 voor niet leden. De deelnemers krijgen hiervoor een middag hockeyplezier, één consumptie én bitterballen.