Afbeelding

Coloriet: ,,Bewoners kunnen nu snel de juiste zorg vinden''

Algemeen

DRONTEN - Onder applaus namen bestuurder Anneke Groenenberg, meneer Breij (bewoner Coloriet Laarhof), zijn vrouw (vrijwilliger en mantelzorger) en medewerker Saskia van de Walle dinsdag de nieuwe website van Coloriet in gebruik. Dit deden zij met een druk op de knop.

,,Bezoekers van coloriet.nl kunnen nu snel de juiste zorg vinden over zorg als u thuis woont, wonen bij Coloriet, behandeling en revalidatie en dagactiviteiten'', aldus Coloriet.

,,De nieuwe website en de gezamenlijke druk op de knop sluiten aan bij ?Samen kleur geven aan waardevol leven'', de missie en visie van Coloriet'', aldus Anneke Groenenberg tijdens de feestelijke lancering in het nieuwe Grand Café van Coloriet Laarhof.

Coloriet is specialist in wonen en zorg voor senioren in Lelystad, Dronten en Zeewolde: ,,Wij ondersteunen mensen zodat zij hun leven kunnen leiden zoals ze dat graag willen. Met meer dan 1100 cliënten en hun familieleden, ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven. Bij mensen thuis en in onze locaties.''