Afbeelding
Picasa

Amor Musae en Pipe Band treden op bij SamenLoop

Algemeen

DRONTEN - Het programma voor de SamenLoop voor Hoop Dronten krijgt steeds meer gestalte. De afgelopen week maakten de organisatoren bekend dat de Dronten & District Pipe Band en brassband Amor Musae Swifterbant gaan optreden tijdens het evenement.

De SamenLoop voor Hoop is een wandelevenement in Dronten ten bate van KWF Kankerbestrijding. De tweede editie van dit evenement wordt gehouden van zaterdag 27 juni 14 uur tot zondag 28 juni 14 uur bij voetbalvereniging asv Dronten aan de Educalaan.

Schotse cultuur

Dronten & District Pipe Band vierde het afgelopen jaar het 35-jarig bestaan. ,,We houden ons bezig met het uitdragen van een stukje schotse cultuur door het samen spelen van schotse muziek'', zegt de band over zichzelf.

Brassband Amor Musae Swifterbant trad vorige maand op tijdens een groot nieuwjaarsconcert in De Meerpaal. Momenteel is de band onder leiding van Martijn de Lange-Duijster druk met de voorbereiding van de jaarlijkse uitvoering op vrijdag 13 maart in De Hoeksteen. De brassband speelt die avond onder andere het stuk Lord Tullamore, dat gaat over een Ierse edelman van weleer.

De compositie 'Lord Tullamore':

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 13 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 13 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 14 uur geleden