Huidverjonging met lichtpulsen bij Huidinstituut Etoile
Huidverjonging met lichtpulsen bij Huidinstituut Etoile brugmedia.nl

Huidverjonging met lichtpulsen bij Huidinstituut Etoile

Partnerbijdrages

DRONTEN ? ?Geen prikken met naalden en rollers, geen huidverhitting of andere pijnlijke en agressieve methodes.? Huidverjonging kan wat Marloes van Maaren van Huidinstituut Etoile betreft op een aangename manier. Zij werkt sinds kort met ?Collageen Booster', een systeem op basis van lichtimpulsen.

In de huid wordt met de loop der tijd steeds minder collageen en elastine aangemaakt. ?Dit merken we aan lijntjes en rimpels en vermindering van de elasticiteit. Veroudering van onze huid ontstaat in de cel, daar moet dan ook het herstel beginnen?, legt Marloes van Maaren uit.

Huidinstituut Etoile, gevestigd aan De Zate in Dronten, gebruikt daarvoor nu een lichtzuiveringssysteem: ?Op deze manier herleven de huidcellen en wordt de huidschade gerepareerd. Na afloop van de kuur krijgt uw huid de verloren glans terug, ziet er weer gezond en jaren jonger uit. En dat alles op een natuurlijke en gezonde manier.?

De Collageen Booster

Hoe werkt het precies? ?Het speciale licht van de Collageen Booster bestaat uit een combinatie van specifiek infrarood- en roodlicht. Dit stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De huidcellen krijgen een prikkel door het licht zodat er weer voldoende cel-energie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de cellen in staat om op een krachtiger manier te functioneren.?

De Booster is ook in te zetten voor of na een operatieve ingreep voor sneller herstel. ?De behandeling met de Collageen Booster kan uitgebreid worden met diverse peelings, serums en bindweefselmassage?, aldus Huidinstituut Etoile, ?En voor nog meer resultaat kunnen we ook voedingssupplementen inzetten.?