Afbeelding

ComputerClub Dronten houdt inloop over Windows in De Meerpaal

Algemeen

DRONTEN - In samenwerking met de FlevoMeer Bibliotheek houdt Computer Club Dronten op woensdag 18 februari een presentatie in de Kenniswerkplaats van de Bibliotheek Dronten over het onderwerp 'Tips en Tricks Windows 8.1'.

Computer Club Dronten is een stichting die tot doel heeft de kennis over PC en tablet te verbreiden onder senioren. "Als u onlangs een nieuwe pc of laptop heeft aangeschaft, dan is deze in de meeste gevallen uitgerust met het nieuwe besturingssysteemWindows 8.1. Dat betekent dat de bediening van uw pc of laptop behoorlijk veranderd is ten opzichte van uw vorige computer", aldus de vereniging.

Kennis maken met mogelijkheden

Tijdens de presentatie in de bibliotheek kunnen de belangstellenden kennis maken met mogelijkheden van Windows 8.1: "Zodat u efficiënt, veilig en eenvoudig uw computer kan benutten voor al uw activiteiten."

Na de presentatie van ongeveer een half uur staan de vrijwilligers van de Computer Club Dronten klaar om vragen te beantwoorden over pc, tablet en het cursusprogramma van de computerclub.

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 1 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 2 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 2 uur geleden