Afbeelding

Lotte Monster krijgt enkele reis Dronten van Tom

Algemeen

DRONTEN - Lotte Monster is zondagavond door boer Tom naar huis gestuurd tijdens het KRO-televisieprogramma 'Boer zoekt Vrouw'.

"Hij is echt leuk", zei de Drontense voorafgaand aan het keuzemoment. Op de vraag of ze onzeker is, antwoordde ze: "Ik ben niet onzeker over mezelf. Ik ben wie ik ben. Je bent alleen onzeker in de zin dat je niet gekwetst wilt worden. Hij is de onzekere factor, niet ik."

Ik ben meer een flapuit

Boer Tom zei tegen presentator Yvon Jaspers over Lotte: "Ik denk dat ze niet helemaal mijn type is. Ik krijg tekort aan gevoel en een klik bij haar. Ze heeft een goede baan, heeft het goed voor elkaar thuis enzo, maar het is niet degene die ik zoek. Ze denkt overal goed over na en ik ben meer een flapuit. Ik denk dat het uiteindelijk niet goed voelt."

Nadat de boer zijn keus kenbaar had gemaakt, reageerde Lotte: "Ik vind jou heel leuk, maar ik ben ook niet blind, ik zie ook wel dat zij eigenlijk beter bij jou passen. Daarom ging ik ook wat meer naar de achtergrond. Natuurlijk hoop je ergens dat het er wel is, maar ja..."

Eerlijk naar jezelf

En tegen Yvon Jaspers: "Ik heb wel een goed gevoel. Hele leuke dagen. Je hoopt dat dit het is, anders schrijf je niet. Je hoopt dat je heel erg verliefd wordt, maar als dat er niet is, dan moet je ook eerlijk zijn naar jezelf."

Yvon Jaspers: "Zij willen hem liever dan dat jij dat wilt?"

Lotte: "Ja."

Sociale media

Op Facebook en Twitter verschenen meteen erg veel reacties op het wegsturen van Lotte. Een voorbeeld:

.