Picasa

BAS gaat door persoonlijke fouten hard onderuit

BIDDINGHUIZEN - In de tweede klasse G zijn de voetballers van BAS uit Biddinghuizen zaterdag tegen een forse 6-3 nederlaag aangelopen. Op bezoek bij VIOS Vaassen kwam de ploeg via Leroy Staring nog wel op voorsprong, maar toch keerden de Biddinghuizenaren zonder punten terug naar huis.

De start was zaterdag nog wel zo goed. Binnen een mum van tijd maakte spits Leroy Staring gebruik van een misser van de keeper en dat leek de ploeg goed te doen. Het spel was in de eerste twintig minuten ook vrij aardig, al bleven verdere grote kansen uit.

Na een klein half uur tekende VIOS voor de gelijkmaker en een kwartier later was de wedstrijd al definitief beslist. Een persoonlijke fout, een strafschop en een mooie aanval brachten de thuisploeg drie doelpunten, waarmee zij voor de rust al een 4-1 voorsprong namen.

Om des keizers baard

In de tweede helft was aan alles te zien dat de wedstrijd gespeeld was. VIOS maakte nog twee treffers, BAS deed dat via de invallers Sven Geling en Tariq Osaro ook, maar de spanning was al lang en breed uit de wedstrijd.

De goal van Osaro zorgde nog wel voor de nodige hilariteit, aangezien de robuuste spits de bal met zijn hand tegen de touwen bokste. Het deed echter niets meer af aan het resultaat, waardoor BAS in de onderste regionen blijft bivakkeren.

Tekst: Wouter Foppen
foppenmedia

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 4 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 4 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 5 uur geleden