Niels Boersema

Asv Dronten pakt een punt op bezoek bij DOS Kampen

DRONTEN - Eersteklasser asv Dronten is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de tweede seizoenshelft te beginnen met een zege. Op bezoek bij DOS Kampen kwam de Dronter ploeg al rap op achterstand, waarna Koen Klaasse Bos net voor de rust de uiteindelijke eindstand produceerde: 1-1.

De Drontenaren moesten het in Kampen stellen zonder aanvoerder Wilko Braam (geschorst), die zag dat Jeroen van der Meer zijn plaats op het middenveld in nam. Met die wijziging begon de formatie echter dramatisch aan het duel, aangezien DOS Kampen via Jord van der Weerd al na twee minuten op voorsprong kwam.

Gelijkmaker Koen Klaasse Bos

Daar waar iedereen al dacht aan een 1-0 ruststand, besloot Koen Klaasse Bos toch nog roet in het eten te gooien. De vleugelverdediger maakte drie minuten in blessuretijd de gelijkmaker en dat bleek uiteindelijk ook de einduitslag. De wedstrijd werd in de tweede helft nog wel even onderbroken door een blessure bij de assistent-scheidsrechter van dienst, maar gescoord werd er niet meer.

Tekst: Wouter Foppen