Afbeelding

Scholen Biddinghuizen stoppen met gezamenlijke infoavond

Algemeen

BIDDINGHUIZEN - De drie basisscholen in Biddinghuizen stoppen met hun gezamenlijke informatieavond. Ouders die belangstelling hebben, krijgen dit jaar een persoonlijke rondleiding door de directeur.

De basisscholen De Wingerd (katholiek), De Schatkamer (Daltonschool) en De Tamarisk (protestants christelijk) hebben in onderling overleg besloten de voorlichting anders aan te pakken.

Persoonlijke rondleiding

"Ouders van kinderen die binnenkort naar de basisschool mogen, kunnen zelf contact opnemen met de directie van de diverse scholen. De directeuren geven graag een persoonlijke rondleiding aan ouders die interesse hebben en de school beter willen leren kennen", aldus de scholen.

"De belangrijkste motivatie om de informatieavond op deze manier te organiseren, ligt in het feit dat het voor ouders (en hun kind/eren) fijn is om de school overdag in werking te zien. Dit betekent dat de bezoeken veelal tijdens de schooluren plaatsvinden. De ouders kunnen dan ook kennis maken met de leerkracht en de klas/groep aan het werk zien."

Na dit jaar gaan de drie scholen rond de tafel zitten om te kijken of deze nieuwe werkwijze succesvol is geweest.


OBS De Wingerd - 0321-331329
De Schatkamer - 0321-331502
PCBS De Tamarisk - 0321-331766