Ichthus College weet nog niet wat te doen met alle gebouwen
Ichthus College weet nog niet wat te doen met alle gebouwen brugmedia.nl

Ichthus College weet nog niet wat te doen met alle gebouwen

Algemeen

DRONTEN - Het Ichthus College is druk aan het kijken wat er met alle gebouwen moet gebeuren als in 2016 de nieuwe school bij het NS-station in gebruik wordt genomen.

VMBO basis en kader van het Ichthus College verhuizen straks naar het nieuwe schoolgebouw. Dat betekent dat er ruimte vrij komt in de bestaande gebouwen.

Terwijl het Almere College al een besluit heeft genomen over de toekomst van de gebouwen, is het Ichthus College er nog niet uit. "We hebben nogal wat gebouwen, het is niet zo eenvoudig", aldus teamleider Marga Molenkamp, "We zijn nog in bespreking over wat we daarmee precies gaan doen."

Landstede MBO

Behalve het Ichthus en Almere College gaat ook Landstede MBO verhuizen naar het nieuwe schoolgebouw. Waar de collega's belangrijke beslissingen moeten nemen over de toekomst van hun gebouwen, heeft Landstede het relatief makkelijk.

"Wij huren momenteel op het Agripark, dus wij kunnen zo verhuizen", zegt projectleider Jantine Smit, "Ik verheug me er nu al op."

Bol Van Staveren is verhuisd.
Nieuwe woningen aan De Noord merken niks van herrie van de Praxis. 1 uur geleden
Marc Jaskulski
Politie publiceert zoekactie voor vermiste Marc Jaskulski (36) 13 uur geleden
Fotobijschrift: Anneminke Drost (pedagogisch medewerker) Marleen Trompetter (uroloog) en Fabiënne Hoogeveen (kinderverpleegkundige).
Droogbedtraining van Isala vaak succes bij bedplassen 16 uur geleden