Reaal Dronten en Swift '64 gelijk, BAS wint in IJsselmuiden
Reaal Dronten en Swift '64 gelijk, BAS wint in IJsselmuiden brugmedia.nl

BIDDINGHUIZEN ? Tweedeklasser BAS uit Biddinghuizen heeft dinsdagavond een oefenduel bij IJVV met 2-4 gewonnen. Bij rust keek de ploeg van trainer Arnold Wubs nog tegen een 2-1 achterstand aan, maar toch wist BAS de boel nog om te draaien.

In IJsselmuiden moest BAS binnen vijf minuten al een tegentreffer incasseren. De formatie draaide dit echter door een goal van Sven Geling al vrij rap weer terug. Nog voor de rust kwam IJVV opnieuw op voorsprong, maar na de thee trokken de Biddinghuizenaren alsnog de oefenzege over de streep. Tom Drent maakte de 2-2, waarna spits Leroy Staring de twee beslissende treffers voor zijn rekening nam: 2-4.

Reaal Dronten

Op veld twee van het Burgemeester Dekker Sportpark speelde Reaal Dronten een oefenduel tegen het tweede elftal van asv Dronten. Die ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong, maar nog voor de rust was de uiteindelijke eindstand al bereikt. Debutant Danny Mol profiteerde van geschutter in de defensie, waardoor hij het laatste doelpunt van de avond voor zijn rekening nam: 1-1.

Swift '64 gelijk in Elburg

De manschappen van vierdeklasser Swift '64 kwamen dinsdagavond op bezoek bij ESC uit Elburg niet verder dan 2-2. Via aanvaller Tom Roskam kwamen de withemden op voorsprong, waarna de 1-1 en 2-1 rap achter elkaar tot stand kwamen. Uiteindelijk was het opnieuw Roskam die met de gelijkmaker vorm gaf aan het slotakkoord van de avond. Zaterdag speelt Swift '64 thuis tegen SEH.

Tekst: Wouter Foppen