'Indoorspeelparadijs' Avontura moet 21 februari klaar zijn
'Indoorspeelparadijs' Avontura moet 21 februari klaar zijn brugmedia.nl

'Indoorspeelparadijs' Avontura moet 21 februari klaar zijn

Partnerbijdrages

DRONTEN - De contouren van Avontura Dronten zijn iedere dag beter zichtbaar. Er wordt hard gewerkt om op zaterdag 21 februari de deuren van het nieuwe 'indoorspeelparadijs' tegenover het zwembad te kunnen openen.

Avontura is onderdeel van Optisport, sinds eind november 2014 de exploitant van Flevopark. Voor het realiseren van Avontura wordt de voormalige tennishal van squash- en bowlingcentrum Flevopark omgebouwd tot speelhal. De bowling is in een nieuw jasje gestoken en inmiddels weer geopend.

2.500 m² ruimte

Het speelplein biedt straks ruim 2.500 m² ruimte om te klimmen, klauteren, racen, glijden, rodelen en te springen. De opbouw van de speeltoestellen is in volle gang.

Kinderen kunnen straks klauteren in de klimtorens, springen op trampolines, glijden van de snowglyer, rodelen op de rodelbaan, met ballenkanonnen elkaar bekogelen en racen op een motor of trike op het verkeersplein. Voor de allerkleinsten wordt een peuterspeelplein gerealiseerd.

Vernieuwde horeca

Voor ouders en begeleiders komt er op het centraal gelegen horecaterras gelegenheid een kop koffie te drinken. Ook het gerestylde Avonturacafé en bowlingcafé van Flevopark bieden hiervoor straks alle ruimte, inclusief een vernieuwde menukaart.