Dressuurruiter Noortje Wegman mag naar het NK
Dressuurruiter Noortje Wegman mag naar het NK brugmedia.nl

Dressuurruiter Noortje Wegman mag naar het NK

Sport

DRONTEN - Noortje Wegman en haar paard Maestro zetten zaterdag in Brummen een mooie prestatie neer. Zij werden derde in de klasse M2 op het regiokampioenschap van Gelderland en Flevoland. Het leverde tevens een startbewijs op voor het NK op 6 en 7 maart in Ermelo.

Susan Lammerts sprong met haar D-pony Tarzan bij de Heuvelruiters in Wezep foutloos rond in de klasse L. Ook in de barrage bleef deze combinatie keurig foutloos en in een snelle tijd wonnen zij de eerste prijs.

Goed gevulde enveloppen

Iris van der Weijden kwam dit weekend met haar paarden Asjemenou en For Jump in Nijkerk de ring in. Met beide paarden reed ze een foutloos basisparcours in de klasse L. Ook in de barrage waren beide paarden foutloos.

Dit leverde een eerste prijs met For Jump en een tweede prijs met Asjemenou op. Heel tevreden en met twee goed gevulde enveloppen ging de familie van der Weijden weer naar huis terug.

Uitslagen Flevoruiters

Regiokampioenschap op zaterdag 31 januari in Brummen

Noortje Wegman - paard Maestro - dressuur klasse M2 - 3de prijs en een startbewijs voor het Nederlandse Kampioenschap Indoor Dressuur in Ermelo

Wedstrijd op zaterdag 31 januari in Wezep
Susan Lammerts - D-pony Tarzan - springen klasse L - 1ste prijs

Wedstrijd op zaterdag 31 januari in Nijkerk
Iris van der Weijden - paard For Jump - springen klasse L - 1ste prijs
Iris van der Weijden - paard Asjemenou - springen klasse L - 2de prijs