Afbeelding
Picasa

Niet veel maar wel gerichte belangstelling voor Bewust Dronten

Algemeen

DRONTEN - Storm loopt het niet bij de Bewust Dronten en Hobby en Vrije tijd Beurs, die zaterdag in de Open Hof werd gehouden. Tijdens de eerste editie, vorig jaar, kwamen er zo'n driehonderd mensen en organisator Conny Gemke rekent, eind van de ochtend, weer op ongeveer zo'n dagaantal. Ruim veertig standhouders presenteren er van alles. Alternatieve therapieën, ballroomdancing, creatieve bedrijfjes, bloemschikken: het staat er allemaal.

Constance Becker is er met haar Constance Paintingstudio. ?Ik had het wel drukker verwacht. Ik vind het persoonlijk erg rustig?, meldt ze desgevraagd. Samen met dochter Isa laat ze er haar grime-, schmink- en schilderactiviteiten zien. ?Misschien komt het door het slechte weer, ik weet het niet.?

Happy Food

Ook Sylvia van de Vooren had meer belangstelling verwacht. Zij presenteert op de beurs ondermeer haar bedrijfje Happy Food. Gluten-, lactose-, suiker- en E-nummervrij. ?Oereten, zeg maar.? Waarom er weinig bezoekers zijn begrijpt zij ook niet. ?Het is een leuke binnenactiviteit en er is hier van alles te zien en te beleven.?

Chantal is met haar gezin wel gekomen. ?We zijn heel bewust met onze gezondheid en gezond eten bezig dus ik wilde even zien wat er allemaal is.? Een leuke en gevarieerde beurs, vindt ze. ?Met de ene activiteit heb je meer een klik dan met een andere en die klik, dat is belangrijk. Je kunt op internet van alles vinden, maar door hier met de mensen te praten krijg je pas echt een goed idee of iets bij je past.?

Positieve sfeer

Conny Gemke vindt vooral de sfeer heel positief. ?En het versterkt ook de band tussen al die kleine bedrijfjes. Deze activiteit geeft hen volop de gelegenheid te netwerken en elkaar te versterken en dat zie je vandaag volop gebeuren. Op deze manier kun je met z'n allen steeds beter laten zien wat er allemaal in Dronten is.?