In Dronten al 17 klussen aangemeld bij NLdoet
In Dronten al 17 klussen aangemeld bij NLdoet brugmedia.nl

In Dronten al 17 klussen aangemeld bij NLdoet

Algemeen

DRONTEN - De gemeente Dronten plaatst op haar website een oproep om mee te doen aan NLdoet op 20 en 21 maart. De gemeente meldt dat er in de gemeente Dronten al 17 klussen zijn aangemeld:

"Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren, uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 20 en 21 maart 2015. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen mee voor een wandeling met koffie of pak uw natuurgebied aan. Aanvragen kan nog t/m 31 januari 2015.

Meld een klus aan of doe mee als vrijwilliger!

Binnen de gemeente Dronten zijn er inmiddels 17 klussen aangemeld bij NLdoet. Het is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Iedereen kan klussen aanmelden, maar uw kunt zich ook aanmelden als vrijwilliger om te helpen bij een klus die u leuk vindt. Diverse organisaties en/of verenigingen zoeken nog vrijwilligers voor klussen.

NLdoet is een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar normaal niet aan toe gekomen wordt. Mensen die met vrienden, collega's of hun vereniging of sportclub in actie willen komen voor een klus kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl of rechtstreeks bij de organisatie."