Afbeelding

Cristine Rill mist op nippertje de Groene Pluim

Algemeen

SWIFTERBANT - Christine Rill is in de top drie geƫindigd bij de verkiezing van de Groene Pluim. De wisseltrofee van de Milieu Federatie Flevoland ging op het nippertje aan haar voorbij.

De Groene Pluim is een wisseltrofee die elk jaar wordt uitgereikt aan een persoon of vereniging die zich inzet voor de natuur in Flevoland.

Cristine Rill was genomineerd door de Natuur en Milieu Cooperatie Rivierduingebied. Dit is een samenwerking van voornamelijk melkveehouderijen en een aantal akkerbouwbedrijven in Flevoland ten noord-westen van Swifterbant.

Erg betrokken

De nominatie was gedaan omdat Cristine als vrijwilliger erg betrokken is bij de natuur in het Rivierduingebied. "Ze woont samen met haar man Klaas bij het infocentrum en is altijd enthousiast bezig bezoekers te vertellen wat er allemaal aan natuur is te beleven om en nabij het infocentrum", aldus het bestuur.

De vrijwilliger was erg blij met haar nominatie. "Ze houdt er niet van om in de schijnwerpers te staan, maar kon het feit dat ze genomineerd was wel waarderen."

Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 4 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 5 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 5 uur geleden