Afbeelding

BAS moet nog zes à zeven wedstrijden winnen

Sport

BIDDINGHUIZEN ? De voetballers van BAS beginnen zaterdag aan de tweede seizoenshelft met een uitwedstrijd tegen koploper De Merino's. Handhaving is volgens trainer Arnold Wubs het enige dat telt: ?We moeten van de 13 wedstrijden zeker zes à zeven keer winnen. Maar dat moet met dit elftal zeker kunnen.?

De oefenmeester uit Amersfoort was zaterdag content na de laatste oefenwedstrijd (3-2 verlies bij eersteklasser DOS Kampen): ?Inderdaad, ik was tevreden."

"Vergeleken met de vorige wedstrijd was het stukken beter, zat er meer beleving in. Meer beweging vooral. En daar was ik ontzettend blij mee, vooral omdat dit weekeinde de competitie alweer begint.?

Die beleving noemt jouw aanvoerder ook. Daar mankeert het aan?

?Die beleving is voor ons zeker belangrijk. Voetballen kunnen we wel. Als dat samenvalt met er alles aan doen en gáán voor die drie punten, dan hebben we een hartstikke goed elftal.?

En waarom is die beleving niet altijd aanwezig?

?De afgelopen twee jaar heeft BAS hele goede seizoenen gedraaid. Eerst kampioen geworden en toen derde in de tweede klasse. Dan denk je: dit jaar moeten we weer goed mee kunnen voetballen in deze klasse. Maar dat gaat in een golfbeweging.?

Lees ook:
- BAS-trainer Arnold Wubs was nog graag doorgegaan
- Aanvoerder en trainer BAS steunen kunstgrasplannen
- BAS gaat voor handhaving ? ?De rest telt eigenlijk niet?
- BAS voetbal: zonnepanelen en kunstgrasveld