BAS voetbalt heel behoorlijk tegen eersteklasser DOS Kampen
BAS voetbalt heel behoorlijk tegen eersteklasser DOS Kampen brugmedia.nl

BIDDINGHUIZEN - BAS speelde zaterdagmiddag een heel behoorlijke oefenwedstrijd tegen DOS Kampen. Door enkele slordigheidjes tussen de 70ste en 85ste minuut werd er wel met 3-2 verloren.

BAS is na de tegenvallende eerste helft van het seizoen op zoek naar het goede gevoel en deed wat dat betreft goede zaken in Kampen. Tegen het één klasse hoger spelende DOS Kampen was het lang een gelijkopgaande wedstrijd.

DOS kwam in de eerste helft op 1-0. Tien minuten na rust scoorde Leroy Staling de gelijkmaker. Door een nonchalante fase kwam de thuisploeg op 3-1, maar Robbie Bartels zorgde er in de slotfase met een fraai schot voor dat BAS met een goed gevoel aan de tweede helft van het seizoen begint: 3-2.