Nieuw promotiefilmpje Dronten wordt druk bekeken
Nieuw promotiefilmpje Dronten wordt druk bekeken brugmedia.nl

Nieuw promotiefilmpje Dronten wordt druk bekeken

Algemeen

DRONTEN - De gemeente Dronten heeft een YouTube-filmpje online gezet, waarin Dronten als vestigingsplaats onder de aandacht wordt gebracht. Het filmpje wordt druk bekeken.

De gemeentelijke afdeling City Marketing heeft vorig jaar de opdracht voor het filmpje verstrekt met het oog op de woonbeurs. "Die beurs is niet doorgegaan, maar de opdracht lag er, dus hebben we gedacht: we laten 'm toch maken voor de woonbeurs 2015", vertelt gemeentewoordvoerder Jolanda Vos, "We gaan het filmpje zoveel mogelijk inzetten om de mensen te laten weten dat Dronten er is. Het is weer eens wat anders dan de geijkte brochures."

Een positief gevoel geven

De film is gemaakt door de firma 3xfilm. "We wilden Dronten als vestigingsplaats voor gezinnen promoten, mensen een positief gevoel geven bij Dronten", zegt filmmaker Hans Strikkers, mede-eigenaar van 3xfilm.

"Het leek ons mooi als bewoners zich echt eerlijk uitspreken over wat ze van Dronten vinden. Via de gemeente zijn we in contact gekomen met een aantal mensen die de hoofdrollen spelen", vervolgt Strikkers, "En daarnaast hebben we wat van de omgeving laten zien, zoals Flevonice en Walibi."

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 16 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 17 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 17 uur geleden