Afbeelding

Bert Hermsen (Mirliton) aangetreden als bestuurslid OSB

Partnerbijdrages

DRONTEN - Bert Hermsen is toegetreden tot het landelijk bestuur van de OSB. De Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) is de werkgeversorganisatie van de schoonmaak- en glazenwassersbranche in Nederland. Hermsen zal zich voornamelijk bezig gaan houden met de MKB-bedrijven in de schoonmaakbranche.

Hermsen eigenaar van Mirliton schoonmaak- en glazenwassersbedrijf in Dronten, is met zijn bedrijf al jaren bij de werkgeversorganisatie aangesloten en is trots op het keurmerk.

Niet altijd positief in het nieuws

Hermsen: ?De schoonmaakbranche is de laatste jaren veelvuldig in het nieuws en niet altijd even positief. Het jammere hiervan is dat enkele bedrijven de hele branche een negatieve klank meegeven. Veel kwalitatieve bedrijven in onze branche werken iedere dag hard om Nederland schoon te maken en houden. Betrouwbare bedrijven die beschikken over de juiste vakkennis, die goed omgaan met hun personeel en belasting en premies betalen."

"Het was voor ons dan ook gelijk helder, dat wij ons vanaf de start van dit keurmerk gelijk zouden aansluiten. Zo weten onze klanten dat het bij ons goed geregeld is. Binnen ons bedrijf hebben we ook ruimte en kansen gecreƫerd om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten instromen."

"Als ondernemer vind ik het belangrijk dat je verder kijkt en je maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt waar je kunt.? Nu is Hermsen zelf bestuurslid geworden en zal zich voornamelijk bezig gaan houden met de MKB-bedrijven in de branche.

Er gebeurt veel in onze branche

Hermsen: ?Als ondernemer in het MKB denk ik dat ik deze groep goed kan vertegenwoordigen. Er gebeurt veel in onze branche en we proberen met elkaar steeds verder te professionaliseren. Voor gevelonderhoud zijn er bijvoorbeeld specialistische eisen met betrekking tot milieu en veiligheid."

"Het vraagt veel aandacht van ondernemers om aan alle wet- en regelgeving te voldoen. Veilig en gezond werken op hoogte in de glazenwassersbranche en goed vakonderwijs zijn enkele speerpunten."

Kwaliteit leveren

"We willen met elkaar kwaliteit leveren en ondernemers die aangesloten zijn bij het keurmerk leveren zeker die kwaliteit. Iedere opdrachtgever kan door het keurmerk zien waar deze ondernemingen aan voldoen.`

"De schoonmaakbranche is altijd in beweging en vereist voortdurende vakkennis van ondernemers en medewerkers. Dat maakt het uitdagend om in te werken en wat mij betreft verdiend het zeker meer positieve aandacht. Daaraan lever ik graag mijn bijdrage.?

Bron: persbericht Hilde Boers

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 7 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 8 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 8 uur geleden