Steenhouwerij Het Ambacht wordt Steenhouwerij Van Ommen

Partnerbijdrages

Dronten ? Vanaf 1 januari 2015 heeft Steenhouwerij Het Ambacht een nieuwe bedrijfsnaam, namelijk Steenhouwerij Van Ommen. Na negen jaar veranderd wel de naam, maar de dienstverlening zeker niet.

De eigenaren van Het Ambacht, Michiel en Mariska van Ommen, zijn begin 2014 tevens eigenaar geworden van Steenhouwerij Van Ommen in Kampen. Het voormalig familiebedrijf was 10 jaar geleden door Michiels ouders aan derden verkocht, maar voerde nog steeds de familienaam van Van Ommen. De laatste eigenaar ging in januari failliet.
In 2014 draaiden beide bedrijven afzonderlijk van elkaar, maar in de loop van het jaar zijn veel zaken samengevoegd.
Hierdoor ontstond de logische stap om beide bedrijven per 1 januari samen te voegen en verder te gaan onder de familienaam; Steenhouwerij Van Ommen.

In Kampen is, naast een toonzaal en monumententuin, de werkplaats gevestigd. Particulieren kunnen daar ook terecht voor zaag- en schuurwerk aan natuursteen.
In Dronten blijft de toonzaal en monumententuin bestaan, waar men nog steeds vriendelijk geholpen wordt bij het uitzoeken van een mooi en passend grafmonument. Tevens is er een speciale presentatie van urnmonumenten en andere gedenkmogelijkheden na een crematie.

Eind 2014 is er een beeldhouwwinkel met gereedschap en beeldhouwstenen geopend en starten er in januari 2015 beelhouwcursussen in de werkplaats van de steenhouwerij aan de Regge 33 in Dronten.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de websites van Steenhouwerij van Ommen; http://www.steenhouwerijvanommen.nl en de beeldhouwafdeling; http://www.steenhouwerijvanommen.nl.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 15 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 15 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 15 uur geleden