Indonesische cateringservice De Smaragd strijkt neer in Dronten.
Indonesische cateringservice De Smaragd strijkt neer in Dronten. brugmedia.nl

Indonesische cateringservice De Smaragd strijkt neer in Dronten.

Partnerbijdrages

DRONTEN - "Goed nieuws voor de inwoners van Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen en omwonenden, die van lekker Indonesisch eten houden", zeggen Paul en Fien van Veen. De inwoners van Dronten zijn met Indonesische cateringservice De Smaragd gestart met het bezorgen van maaltijden uit de Javaanse keuken via Thuisbezorgd.nl.

"Op dit moment zijn er complete menu's te verkrijgen en het is de bedoeling dat de gerechten binnenkort ook apart op gewicht besteld kunnen worden", vervolgt Van Veen.

Catering van klein tot groot

"Heeft u iets te vieren in huiselijke sfeer of in groter verband zoals een bruiloft of personeelsfeest: ook dan bent u bij De Smaragd aan het juiste adres. Wij verzorgen op een professionele wijze uw catering van klein tot groot en desgewenst met personele bezetting."

De gerechten van De Smaragd zijn (met uitzondering van bami) glutevrij. "De kruiden die gebruikt worden in de Indonesische keuken hebben veelal een heilzame werking op lichaam en geest."

De Smaragd is weliswaar nieuw in Dronten, maar is elders al meer dan 30 jaar actief. Van Veen: "Onze keuken staat garant voor gerechten met een heerlijke authentieke Javaanse smaak van uitstekende kwaliteit. Wilt u dit zelf ook ervaren? Dan zien wij uw bestelling graag tegemoet."

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 15 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 15 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 15 uur geleden