Afbeelding

Korte cursussen kunst en cultuur

Cultuur

DRONTEN - Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen in de week van 12 januari weer starten met korte cursussen op het gebied van dans, beeldende vormgeving en muziek. De cursussen vinden plaats in De Meerpaal in Dronten. Iedereen kan vrijblijvend en kosteloos een proefles volgen.

Persbericht De Meerpaal:

Danscursussen

?Voetjes van de vloer en sport de decemberkilo's er weer af tijdens de danscursussen. Voor de jongste spruiten staan de deuren op maandag 12 januari open bij Peuterdanskring. Wie liever leert dansen als Fred Astaire en Gene Kelly kan vrijdag 16 januari de les Tapdance bijwonen. Stoere jongens en meiden die graag net zo willen dansen als in SYTYCD kunnen hun dansmoves op zaterdag 10 januari laten zien bij Urban Dance.

Creatieve lessen

Liefhebbers van animatie, kunnen hun creativiteit volledig de vrije loop laten tijdens de cursus Animatiefilm. In zes lessen leer je hoe je een kleifiguur maakt, de film stap voor stap fotografeert en hoe je de film monteert in de computer. De cursus start 8 januari en is er voor kinderen vanaf 9 jaar, jongeren en volwassenen.

Muziek voor iedereen

Ook muziekliefhebbers kunnen het nieuwe jaar starten met een aantal frisse nieuwe korte cursussen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de cursus ?Duimfluit' of ?Spelen met muziek'? Of wordt het ?Muziek met je mobiel of tablet'? De enige les waarbij de telefoon of tablet verplicht aan moet. Voor liefhebbers die graag samen muziek maken, starten er ook verschillende ensemblelessen.?