Afbeelding

Warmonderhof uitgeroepen tot ?topopleiding'

Algemeen

DRONTEN ? De Warmonderhof van Groenhorst Dronten mag zich ?Topopleiding' noemen. Dat blijkt uit de Keuzegids MBO 2015. De opleidingen vallen onder het domein ?Voeding en Teelt' dat beoordeeld is met een 8,3.

In de Keuzegids is Groenhorst voor het vijfde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot beste Agrarisch Opleidings Centrum. Landelijk gezien zijn de MBO'ers van Groenhorst het meest tevreden over hun opleiding.

Leerlingenaantal blijft groeien

?Warmonderhof Opleidingen ziet sinds drie jaar een stijgend leerlingenaantal. Zowel in de voltijd als in de deeltijd opleidingen?, aldus Groenhorst Dronten, ?Ook voor schooljaar 2015-?16 komen de eerste aanmeldingen weer binnen.?

De opleiding richt zich op de biologisch dynamische landbouw en is hiermee de enige school in Nederland. De studenten van Warmonderhof komen dan ook uit heel Nederland. Ook uit België, Duitsland, Frankrijk en Engeland melden zich studenten aan: ?Deze gemêleerde groep studenten zorgt ervoor een bijzondere sfeer binnen de school.?

Stabiele kwaliteit

Algemeen directeur van Groenhorst, Truda Kruijer, is blij met het behaalde resultaat. ?Het is mooi om te zien dat we met elkaar een stabiele kwalitatieve lijn te pakken hebben. Onze teams slagen erin aantrekkelijke opleidingen te verzorgen die studenten aanspreken én aansluiten op de vragen uit de arbeidsmarkt. Dit is een prachtig compliment voor medewerkers en studenten.?

Zie ook de website van Warmonderhof.