Afbeelding

Atletiekvereniging start programma voor werkzoekenden

Algemeen

DRONTEN ? Atletiekvereniging Flevo Delta biedt de mogelijkheid deel te nemen aan een sport- en leefstijlprogramma met als naam ?Loop je warm naar werk'. Het programma is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Dronten, die een uitkering ontvangen en die door (vrijwilligers)werk of stage graag willen participeren in de gemeente Dronten.

Ook staat het programma open voor jongeren die op zoek zijn naar werk. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft een tweejarige subsidie toegekend, waardoor deelname gratis is.

18 weken

Het programma per groep spreidt zich uit over 18 weken. ?De beweeg- en sportactiviteiten worden aangepast aan ieders mogelijkheden en bestaan uit het verbeteren van uw conditie en lichamelijke fitheid, ontspanningsoefeningen, spelsporten en teamopdrachten?, aldus Flevo Delta, ?Daarnaast krijg je tips waarmee je jouw sociale- en werknemersvaardigheden kunt vergroten. Ook gaan we samen ontdekken hoe je na dit programma de gezondheidswinst kunt vasthouden.?

Flevo Delta biedt ook de mogelijkheid tot een interne vrijwilligerscursus. Er zijn diverse vrijwilligerstaken zoals klaar zetten van materiaal voor een wedstrijd, ondersteunen in de kantine of tijdens een (jeugd)activiteit.

Aantal plaatsen beperkt

Flevo Delta werkt samen met de gemeente Dronten, de buurtsportcoaches, Bewegen Werkt, Landstede en Zwaan buitensport. ?Let op: het aantal deelnemers per groep is beperkt. Wie zich het eerst aanmeldt zal het snelst kunnen starten.?

?Bewegen is gezond en samen bewegen is ook nog eens gezellig. Dus doe mee, meld je aan of vraag meer informatie.?

Informatie: Marjo de Groot van Flevo Delta (0321-319129) of loopjewarmbijflevodelta@gmail.com.