Afbeelding

Excent Dronten gaat samenwerken met kantoor in Lelystad

Partnerbijdrages

DRONTEN - Excent Administratiekantoor te Dronten en Raad Lelystad gaan per 1 januari 2015 samen verder onder de naam Excent Administratiekantoor. Beide bedrijven hebben bijna 20 jaar ervaring op het gebied van administraties, accountancy, belastingen en advisering.

Henny van Zanten (Excent) en Turid van de Berg (Raad Lelystad) kennen elkaar al sinds 2001. Los van elkaar hebben ze twee professionele administratiekantoren opgezet.

Henny: ?Je ziet in de dagelijkse praktijk dat het steeds meer tijd kost om te voldoen aan de kwaliteitseisen die de beroepsorganisaties, maar ook financiers en de belastingdienst stellen. Met een groter kantoor gaat dat een stuk makkelijker.?

Turid: ?Ook de klanten worden steeds veeleisender, het is onze uitdaging om steeds aan deze eisen te blijven voldoen. Klantvriendelijk is voor ons, naast kwaliteit, het hoogste goed. De groei van onze kantoren in de afgelopen jaren bewijst dat ondernemers dit enorm waarderen?.

Twaalf mensen

In het nieuwe samenwerkingsverband werken 12 mensen waaronder drie belastingadviseurs, één bedrijfsadviseur en een personeelsadviseur.

?Wij verwachten met deze samenwerking onze dienstverlening op alle gebieden (administratie, accountancy, belastingen en advies) nog verder te optimaliseren?, meldt Excent, ?Ons kantoor vult precies het gat tussen de vaak (te) dure accountskantoren en een steeds groter wordende groep minder professionele kleine administratiekantoren.?

Afbeelding
De Meerpaal uitverkocht voor 'Postnatale Expressie' van Nienke Plas 2 uur geleden
Urk
Wat is er dinsdag te doen? Alzheimer, Urk, Odd Fellows, Dorpsbelangen Swifterbant 2 uur geleden
Afbeelding
Rietweg acht weken in beide richtingen afgesloten 3 uur geleden