Afbeelding

Stichting Onder Dak verwacht in 2015 veel hulpvragen

Algemeen

DRONTEN ? ?Door de vele veranderingen in de zorg die in 2015 zichtbaar en voelbaar worden, verwacht Onder Dak veel hulpvragen?, dit meldt de stichting in een vooruitblik naar het nieuwe jaar.

Het bestuur van Onder Dak Gehandicaptenberaad Dronten kijkt met tevredenheid terug op 2014, waarin de stichting 20 jaar bestond. Er werd geen groot feest gehouden, maar velen in Dronten lieten dit jubileum niet zomaar voorbij gaan. ?Wij bedanken alle vrijwilligers, samenwerkende organisaties en inwoners van Dronten voor hun felicitaties vanwege het twintigjarig bestaan?, aldus Onder Dak.

Een begrip geworden

Het vormt voor de stichting de bevestiging dat Onder Dak een begrip is geworden als het gaat om de belangbehartiging van iedereen met een beperking en de vele activiteiten voor deze doelgroep.

Het komende jaar gaat Onder Dak aan de slag met hulpvragen. Daarnaast blijft de stichting actief om mensen uit de doelgroep samen te brengen middels zeer afwisselende activiteiten.

?Activiteiten voor mensen vanaf 4 jaar, zorg voor een toegankelijker Dronten, werken aan een toekomst zonder drempels (letterlijk en figuurlijk) of gewoon een luisterend oor: u vindt het bij Onder Dak.?

Zie ook de website van Stichting Onder Dak.