Maarten Heijenk Teksten & Projecten
Maarten Heijenk Teksten & Projecten ©maartenheijenk.nl

Redacteur nu ook correspondent voor Omroep Flevoland

Algemeen

DRONTEN - Maarten Heijenk Teksten & Projecten gaat Omroep Flevoland voorzien van nieuws uit de gemeente Dronten. Het persbureau verzorgt ook de redactionele inhoud van DeDrontenaar.nl. 

DeDrontenaar.nl brengt lokaal nieuws uit Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Een deel van dit nieuws is ook interessant voor de provinciale omroep. De afgelopen maanden heeft de omroep op proef nieuws afgenomen van de redacteur van de krant. Deze week is besloten om daarmee door te gaan. 

Tips en teksten 

Maarten Heijenk Teksten & Projecten geeft de omroep tips en teksten. Krant en omroep zijn er daarbij van overtuigd dat ze elkaar niet bijten. DeDrontenaar.nl richt zich op het lokale nieuws. De krant haalt de neus niet op voor het ‘kleine’ nieuws en streeft ook naar kwantiteit: dagelijks minimaal tien berichten.  

Omroep Flevoland is geïnteresseerd in het bovenlokale nieuws en beschikt over een veel grotere redactie. Daardoor is de omroep in staat om bij veel van het aangedragen onderwerpen verder ‘de diepte’ in te gaan. 

Sinds 1 januari 

DeDrontenaar.nl bestaat sinds 1 januari en is een initiatief van BrugMedia en Maarten Heijenk Teksten & Projecten. Het motto van de krant luidt: ,,Voor en door Drontenaren. Dagelijks online, maandelijks op je deurmat.’’ 

BrugMedia te Kampen is behalve van DeDrontenaar.nl ook uitgever van De Swollenaer, De Brug en De Stadskoerier