Bewust Dronten viert 3-jarig bestaan op de streekmarkt

Algemeen

DRONTEN - Bewust Dronten viert zaterdag (7 november) het 3-jarig jubileum op het Havenplein in winkelcentrum Suydersee. Ook de maandelijkse streekmarkt wordt deze zaterdag gehouden op het plein.

In de ochtend kunnen de kinderen bij de stand van Bewust Dronten kennismaken met  de marionetmonstertjes Blue en Gizmo. Jolanda Opstal begeleidt deze twee monstertjes.

Verhalen

’s Middags wordt er om één, twee en drie uur een verhaal verteld door Sylvia van Vooren onder de parasol van Moellies. De heaters van het café-restaurant zorgen ervoor dat het publiek geen kou hoeft te vatten. Daarnaast worden er kleine tomaatjes uitgedeeld voor de kinderen.

Volwassenen kunnen versgebakken bietenburgers proeven, een recept van het groentebedrijf Fris en Fruitig. Vergeten groenten uit de streek worden onder de aandacht gebracht in de marktkraam van Bewust Dronten.

Derde beurs op 12 maart

Bewust Dronten is een platform waar ‘bewuste’ ondernemers en praktijken initiatieven laten zien. Belangstellenden kunnen op de website www.bewustdronten.nl kennismaken met de leden.

Het platform werd in 2012 opgericht. Inmiddels zijn er 45 leden en heeft Bewust Dronten al twee beurzen georganiseerd in de Open Hof. De derde volgt 12 maart.