De voorpagina van het papieren boek.
De voorpagina van het papieren boek. Lily Frank

Lily Frank uit Swifterbant schrijft novelle voor 3FM Serious Request

Swifterbant

SWIFTERBANT - Lily Frank uit Swifterbant heeft samen met Tamara Haagmans een bundel geschreven in de serie Tinteling Romance. De opbrengst van het boek komt ten goede aan het Glazen Huis van 3FM Serious Request.

Vandaag wordt bekend welke djā€™s aan het eind van het jaar naar het Glazen Huis gaan. Het idee om hiervoor een bundel te maken, ontstond toen een van de uitgevers van Tinteling Romance zich realiseerde dat auteur Tamara Haagmans in Heerlen woont, de standplaats van het Glazen Huis dit jaar. 

Vrijwilliger Rode Kruis

Lily Frank (pseudoniem voor Marijke Jansen) bood aan om ook een bijdrage te schrijven. De bundel ā€˜Het Glazen Hartā€™ bevat twee novelles. Tamaraā€™s verhaal Leugens op Request is geschreven vanuit een medewerker van het Glazen Huis en Lilyā€™s verhaal Rode Kluis gaat over een vrijwilliger van het Rode Kruis. Halverwege de verhalen is er een kleine overlap, waarin de hoofdpersonages van de beide verhalen elkaar ontmoeten.

Oorspronkelijk was het idee om de bundel alleen als e-boek uit te brengen, maar BD-sign en Coriovillum uit Heerlen boden aan om een kleine papieren oplage te sponsoren. Deze wordt op zondag 20 december verkocht tijdens de boekpresentatie in Heerlen. 

Erotische chicklits

Tinteling Romance geeft erotische chicklits uit die het best omschreven kunnen worden als romantische verhalen met een ā€˜happy endā€™. GeĆÆnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op www.tintelingromance.nl.

Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 9 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 9 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 10 uur geleden