Afbeelding
Nil Volentibus Arduum

Nil Volentibus Arduum en Amor Musae geven samen een concert

Cultuur

SWIFTERBANT - Zanggroep Nil Volentibus Arduum en brassband Amor Musae houden op vrijdag 18 december om 20 uur een gezamenlijk kerstconcert met samenzang in de Hoeksteen. Ze treden afzonderlijk op, maar voeren ook enkele muziekwerken gezamenlijk uit. Tevens verleent het Jeugdorkest Amor Musae haar medewerking. 

Nil Volentibuis Arduum betekent niets is moeilijk voor hen die willen. De zanggroep is in 1968 opgericht als een gelegenheidskoortje ten behoeve van een jeugddienst en telt inmiddels tot 45 leden. Jaco Mulder uit Emmeloord is sinds 1993 de dirigent. Het koor treedt onder andere op in kerken, bejaardenhuizen en op korendagen. 

Amor Musae (liefde voor muziek) is eveneens in 1968 opgericht en bestaat uit een malletband, twirl en brassband. De brassband heeft een voorgeschreven bezetting van ongeveer 25 koperblazers aangevuld met slagwerk en speelt muziekstijlen van Beat tot Bach. JAM is het opleidingsorkest van de brassband. Beide orkesten worden gedirigeerd door Martijn de Lange-Duijster.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 10 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 10 uur geleden
Afbeelding
Replica barak is markeringspunt in pioniersbolwerk Dronten 10 uur geleden