Afbeelding
Odd Fellows

Verkoop van bijzondere tweedehands Bijbels bij Odd Fellows

Algemeen

DRONTEN - De boekwinkel voor het goede doel van Odd Fellows in Dronten houdt op vrijdag 18 december van 10 tot 17 uur een themaverkoop van tweedehands Bijbels. Er worden die dag oude gelezen bijbels aangeboden in diverse uitvoeringen. 

,,Het aanbod bestaat ondermeer uit handbijbels, studiebijbels, kanselbijbels en trouwbijbels. Bijbels in de Franse, Duitse en Engelse taal zijn er eveneens te vinden. Naast eigentijdse uitgaven is er een serie Bijbels uit de jaren 1700 en 1800, evenals bekende exemplaren van W.G. van der Hulst, Doré en Rembrandt en kinderbijbels van Anne de Vries’’, aldus Odd Fellows. 

,,Op deze themadag treft de bezoeker ook enkele bijzondere uitgaven aan zoals Biblia Sacra uit 1732, Dächsel uitgave uit 1893 en een Kaapsche kinderbijbel. Er worden ook boeken aangeboden die nauw verbonden zijn met Bijbels, zoals een volledig gebedenboek voor Katholieke Christenen van J.M. Sailer uit 1865.’’

De Odd Fellow tweedehands boekwinkel is gevestigd tegenover de fontein in een winkelpand van winkelcentrum Suydersee in Dronten. Deze winkelruimte wordt gratis beschikbaar gesteld door een eigenaar. De boekwinkel werkt met ongeveer 35 vrijwilligers bijna allemaal afkomstig uit de Odd Fellow organisatie.


 
 

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 4 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 4 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 5 uur geleden